Grand Network

2024 Cep Telefonları için Yeni Madencilik Platformu – Ucretsiz TYT Token

American Accel Group ve Avalanche Group, Kasım 2023’te ortaklaşa TYT Mining’i kurdu. Resmi olarak 28 Kasım 2023’te yürürlüğe girecek. “TYT Mining”in kayıtlı sermayesi 10 milyon ABD dolarıdır.TYT, aralarında Amerika Birleşik Devletleri, Fransa, İngiltere, Endonezya, Yeni Zelanda, Singapur ve Hong Kong, Çin’in de bulunduğu ondan fazla ülkede doğrudan departmanlar kuracak.TYT Capital’in kuruluşundan sonra yıllık ortalama mali tablo kârının 1 milyar ABD dolarını aşması bekleniyor.Madenciler de dahil olmak üzere madencilik kullanıcılarına değer sağlamak, TYT para birimi planını başlatırken asıl amacımızdır.TYT para planını temel almak ve nihai hedef olarak kullanıcılar için zenginlik yaratmakTYT dijital ticaret platformu yeni bir imajla dünya sahnesine çıkacak ve sonunda pek çok yeni şey doğacaktır.Her zaman TRX’i altüst etmeye ve aşmaya, kullanıcılara zenginlik getirirken aynı zamanda öz değerin farkına varmaya odaklanıyoruz.TYT para birimi, küresel, özerk, merkezi olmayan bir dijital varlık alım satım para birimidir. Haziran 2024’te dünya çapında 130’dan fazla borsayla senkronize edilmesi bekleniyor. Her bir para biriminin değeri 0,03 USDT’yi aşacak. Dünya çapındaki bin topluluk tarafından ortaklaşa başlatılıyor. TYT coin, planda tamamen kullanıcılar tarafından verilen tek tokendir. Kullanıcılar topluluk bölümüne, kullanıcı bölümüne ve madencilik tarafından yönetilen işlemlere katılabilir ve kar elde edebilir, bu sayede gerçekten yaygın uygulama ve yüksek frekanslı kullanım gerçekleştirebilir. Dünya!

Londra, United Kingdom, 8th Mar 2024, King NewsWireAmerika Birleşik Devletleri’nin Colorado kentinde, American accel Group ve Avalanche Group, Kasım 2023’te ortaklaşa TYT Mining’i kuracak. TYT Mining, Amerika Birleşik Devletleri, Fransa, İngiltere, Endonezya, İran dahil 30’dan fazla ülkede doğrudan departmanlar kuracak. , Singapur, Hong Kong ve Türkiye.

TRONTYT yatırım platformu, dünyanın çeşitli ülke ve bölgelerinde 360 ​​günlük bir özsermaye yetkilendirme politikası uygulayacak. Tron, TYT madencilik yatırımına izin verdi TYT hissedarı olduğunuzda. Yatırım yaptığınız TRX coinlere bağlı olarak her gün düzenli bir gelir elde edebilirsiniz. Platform 24 saat çevrimiçi para yatırma ve çekme işlemlerini destekler ve para çekme işlemleri 10 saniye içinde başarılı olur. Tatillerde dinlenmiyoruz, dürüstlükle çalışıyoruz ve istikrarlı bir şekilde gelişiyoruz. TRONTYT web sitesi TRON ve Google tarafından desteklenmektedir. Tüm veriler blockchain teknolojisi kullanılarak saklanır ve hiç kimse tarafından tahrif edilemez. TYT madencilik platformu yasaldır, uyumludur ve yasalarla korunmaktadır.

TYT tokeni, sahiplerine gelecekte çok çeşitli avantajlar ve kullanım durumları sağlayacak. Birden fazla ağ üzerinde çalışır ve kolayca depolanıp köprülenebilir, böylece kullanıcı hareketliliği ve erişilebilirliği sağlanır. Paylaşılan veri yapısı ve kullanışlı algoritmik ticaret temeli ile platform, herkesin finans devlerinin istikrarlı sermaye büyüme yeteneklerinden yararlanabileceğine inanıyor.

Yüksek performansı, düşük maliyeti ve geniş geliştirici topluluğu nedeniyle TYT tokeninin ilk tercihi TRON oluyor. Bu, TYT Coin’in gelecekte sorunsuz işlemlere ve daha geniş entegrasyona olanak tanımasını sağlayarak hız, doğruluk ve disiplin dahil olmak üzere birçok avantaj sağlar. Platform insan duygularından etkilenmez ve güçlü geriye dönük test yetenekleri, pazar eğilimlerini ve trendlerini zamanında kavramasını sağlar.

TYT madenciliği yönetilen bir operasyon modelidir. Tüm madenciler, günde %5 – %16 arasında istikrarlı bir gelir, makul dağıtım ve kar maksimizasyonu sağlamak için en gelişmiş madencilik makinelerini kullanır!

Blockchain, ağ evrimini ve niteliksel değişimi destekleyen, çığır açan bir yaratımdır.Geçmiş İnternet çağında, uygulamalar ve platformlar birkaç kişi tarafından kontrol ediliyordu ve bunların faydaları çoğunluk tarafından paylaşılmıyordu.Blockchain ağları, topluluk üyelerinin ortak mülkiyetindeydi. Zaman geçtikçe, kripto para birimi hızla popüler hale geliyor ve tüm moda haline geliyor.Bu yeni dijital devrim, yüzyılda bir görülen bir iş fırsatı, 7 milyar insanın yaşam kalitesini artıracak yeni bir devrim.

TYT madeni para planının temelini oluşturan ve kullanıcılar için zenginlik yaratmayı nihai hedef olarak kabul eden TYT madeni para dijital işlemleri, dünya sahnesine yeni bir imajla çıkacak ve sonunda bazı yeni şeyler doğacaktır. ve kullanıcılara zenginlik getirme TYT para birimi, kendi değerinin farkına varırken, küresel, özerk, merkezi olmayan bir dijital varlık alım satım para birimidir.

Bin Kişi Topluluğu tarafından ortaklaşa başlatılan TYT coini, plan tarafından çıkarılan tek tokendir.Tamamen kullanıcılar tarafından çıkarılır.Kullanıcılar topluluk bölümüne katılıp kazanç sağlayabilir.Kullanıcı kısmı için madencilik ve barındırma işlemleri gerçekten yaygın olarak kullanılmaktadır ve Dünya çapında sıklıkla kullanılmaktadır.

TRC20-USDT ihracıyla toplam USDT ihracında ilk sırada yer alan TRON, istikrarlı bir para birimi olarak hakim konumunu tam olarak tesis etti ve BINANCE, COINBASE, HUOBI, OKX, BYBIT, COINCHECK, BITFLYER, BITSTAMP, MEXC’ye yatırım yaptı , LBANK, PHEMEX, KUCOIN vb. Uluslararası kripto para borsaları uzun vadeli ve istikrarlı stratejik ortaklıklar kurmuştur. TRON, küresel pazara genişleyerek mevcut müşterilere daha iyi hizmet verebilecek ve yeni yatırımcılar çekebilecek.

TYT madenciliğin küresel pazara girişi, TYT yatırımı için önemli fırsatlar sağlıyor ve önemli bir kilometre taşıdır.

TRC20-USDT ihracıyla, toplam USDT ihracında ilk sırayı aldı. TRON, istikrarlı bir para birimi olarak hakim konumunu tam olarak tesis etti ve hayatın her kesiminden insanların kripto para piyasasının ekonomik kalkınmasına ve refahına katkıda bulunmasına yardımcı oldu. Platform, müşterilere geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor ve dünya çapında 200 milyondan fazla kişiye istihdam olanağı sağlamayı hedefliyor. Bu hizmetleri kullanmak için kullanıcıların yalnızca davet kodunu kullanmaları gerekir: 83340 ve kayıt işlemini tamamlamak üzere kayıt sayfasını ziyaret edin. Kayıt bağlantısı: https://www.tyt-tyt.com/#/regist?code=83340    https://www.tyt-tyt.com    Davetiye kodu: 83340

 

TYT Madencilik Kasım 2023’te kurulmuştur ve merkezi Colorado, ABD’de bulunmaktadır. Hedef kullanıcılar TYT madencilik kârlarına katılmak için şu davet kodunu kullanabilirler: 83340. Daha fazla bilgi için potansiyel müşteriler TYT Madencilik ile ilgili aşağıdaki bağlantıları ziyaret edebilir:

Facebook kanalı:

https://www.facebook.com/TYTservice05

Twitter kanalı:

instagram kanalı:

https://www.instagram.com/tytservice05/

Telegram kanalı: https://t.me/trontyt8

Whatsapp: https://wa.me/447429133829

Media Contact

Organization: TYT Mining

Contact Person: Başkan: Dale Nancy

Website: https://coin-net.com/2024-cep-telefonlari-icin-yeni-madencilik-platformu-ucretsiz-tyt-token/

Email: Send Email

Contact Number: +447472861918

Address: 11089 Bradford Rd, Littleton, Co 80034, ABD, Littleton, Cod 80120, Amerika Birleşik Devletleri

City: Londra

Country: United Kingdom

Release Id: 08032410199

Disclaimer: The content provided in the above text is for informational purposes only and does not constitute financial, legal, or investment advice. Prepaidify, the platform mentioned, is responsible for its own policies, services, and offerings. Readers are urged to conduct their own research and due diligence before engaging with any products or services offered by Prepaidify or any other company. Cryptocurrency investments and digital gift card usage carry inherent risks, and individuals are encouraged to make informed decisions and consult with professionals when necessary. The content provided does not endorse or guarantee the accuracy, completeness, or suitability of any products or services offered by Prepaidify or any other entity. Readers should exercise caution and seek professional advice before making any financial or investment decisions.